Dragning online

När du väl blir varm i kläderna på en bingosajt online så går det av sig själv. Det finns en risk för att du tycker det är så roligt att det blir en fast morgontradition till kaffet eller tillsammans med en kompis online en lördagskväll. Det funkar precis som i en bingohall eller på bingolotto på tv. Inga konstigheter och den enda skillnaden är att alla nummer dras med en nummergenerator och läses upp av en inspelad röst. Precis som fröken ur i gamla dagar. Eller en som läser upp vilket nummer du har i telefonkön.

Såhär fungerar bingodragningen

Innan bingorundan kör igång så köper du en bricka du kan spela med. Rösten ger besked med jämna mellanrum hur lång tid det är till spelet ska starta. När bingodragningen sedan kör igång så ropas dom nummer ut som generatorn drar. Du markerar dina nummer eller så har du valt i inställningar att dom ska markeras automatiskt. I bingodragningen så ropar datorn ut nummer tills det är någon som har fått bingo. Då ser du genast det på din bricka och du vinner en större eller mindre summa pengar.

Självklart så är det lite skillnad på bingodragningen beroende på vilken variant av bingo du spelar. Precis som i en bingohall så kan vi välja vilket spel vi ska spela, 75-bollarsbingo eller 90-bollarsbingo. Det finns andra varianter också, men det är dom två vi spelar mest utav. När en bricka är färdigspelad och någon har fått bingo så blir det en liten paus i spelandet. Det kan vara 5 minuter mellan varje spel och då kan du om du har tur spela ett chattspel i chattrummet. Bingovärden kör ofta chattspel i pauserna och där får du är en chans till att vinna fler bonusar, och inte minst vara lite social.

Flexibelt med nätbingo

Du kan också hoppa in i ett annat bingorum och välja ett annat spel som alldeles strax ska starta om du inte vill vänta dom där 5 minuterna. Då köper du en bricka snabbt till bingodragningen kör igång och kanske får du bingo. Antalet spelare i bingorummen kan variera och är du inte av den mest chattiga typen så kanske du föredrar ett bingorum med mindre folk i. Då är det också större chans för dig att vinna för du har mindre konkurrens. Det är klart, det kan vara svårt att veta hur många brickor dom få spelare som finns i bingorummet har, kanske har dom 10 brickor var. Det vet du aldrig med säkerhet.

Bingo är ett turspel och det är nog därför det tilltalar dom flesta. När frågan ställs om vem bingo passar bäst till så blir nog svaret, dom flesta. Alla kan spela och du behöver inte vara kunnig i ett speciellt ämne för att vinna. Ren tur bestämmer här vilka nummer som dras och det är nästan omöjligt att hitta några sätt som kan ge dig fördelar. Visst, du kan försöka komma ihåg vilka nummer som har gått mest i löpet av en kväll och försöka att undvika brickor med just dom numren. Men i längden så är det det slumpen som avgör.

Den unika upplevelsen

Bingo online, via TV-dragningar eller hemma, när du spelar bingo så är du en av 500 000 andra svenska som spelar någon form för bingo regelbundet. Med andra ord, vi älskar bingo och det ser inte ut som om det kommer att avta i närmsta tiden.